Kerk-tv/Livestream
De zondagvieringen in de Lambertuskerk zijn live te volgen of terug te kijken via www.kerkdienstgemist.nl 
Vieringen van uitvaarten worden alleen uitgezonden indien de uitzending vooraf door de nabestaanden is goedgekeurd.
—————————————————————————————————————————————————

VIERINGEN Zondag 23 juni
10.00 uur: St.-Lambertuskerk: Eucharistieviering mmv Gemengd Koor Udenhout (pastoor Looyaard). Intenties: Annie van Kempen (1e jgt.), Kees van Kempen (1e jgt.), Wim en Marie-José Vermeer en overl. fam. Vermeer-van Overbeek, overl. ouders Van de Plas-Schoenmakers.

10.00 uur: St.-Caeciliakerk: Viering 125 jaar St.-Caeciliakerk. Eucharistieviering mmv Gemengd koor (E. Buster pr., M. Dorssers pr., J. Joosten di. en T. van Kuijk di.). Intenties: Tini van Broekhoven-Beekes, overl. fam. Pijnenburg-de Vet en uit dankbaarheid.

Viering 125 jaar St.-Caeciliakerk – zondag 23 juni
Op zondag 23 juni gedenken we dat de St.-Caeciliakerk in Berkel-Enschot 125 jaar bestaat. Dat gebeurt met een feestelijke viering om 10.00 uur met medewerking van het Gemengd Koor.

Na afloop van de viering worden alle parochianen, en ieder die zich betrokken voelt bij de St.-Caeciliakerk, van harte uitgenodigd voor een brunch in de pastorietuin. Aansluitend zal Anton van Dorp voor belangstellenden een rondleiding verzorgen in en rond de kerk.

We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt voor deelname aan de brunch. Dat kan door een mailbericht te sturen aan het parochiesecretariaat (info@johannesxxiiiparochie.nl), telefonisch aanmelden (06-22484206 of 06-52084404) of een briefje in de brievenbus van de pastorie bij de St.-Caeciliakerk te stoppen.

Wij hopen velen te ontmoeten om samen stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.

Vrijdag 28 juni
19.00 uur: De Vorselaer: Eucharistieviering, mede ter herdenking van broeder Richard.

Zondag 30 juni
9.30 uur: St.-Caeciliakerk: Eucharistieviering met samenzang (pastoor Dorssers en diaken Van Kuijk). Intenties: Fransje Fischer-van de Ven; Els Panis-Hamers.
10.00 uur: St.-Lambertuskerk: Eucharistieviering mmv Cantique (pastoor Looyaard). Intenties: Kees en Tonnie van Berkel-Sparidons.
11.00 uur: St.-Willibrorduskerk: Mis, Dankviering Eerste Communie en Vormsel, met samenzang (pastoor Dorssers en diaken Van Kuijk). Intenties: Uit dankbaarheid, Jo van Iersel-Priems.

Door de week
St.-Lambertuskerk: Eucharistieviering dinsdag en donderdag 9.00 uur.
St.-Willibrorduskerk: In de vakantietijd, in juli en augustus, vervallen de doordeweekse Missen.

————————————————————————————————————————————————–