HET PASTORALE TEAM

Voor de contactgegevens en bereikbaarheid van de parochiecentra vindt u hier.
In onze parochie wordt het pastorale werk gedragen door:

pastoor Marcel Dorssers

Pastoor Marcel Dorssers is pastoor van de parochie. Hij werd geboren op 18 februari 1969 in Neer (bij Roermond) en op 10 juni 2006 priester gewijd in de Sint-Jan van Den Bosch. Als priester is hij aanspreekbaar voor de toediening van de sacramenten (doop, vormsel, eucharistie, biecht, ziekenzalving en huwelijk) en voor persoonlijke begeleiding in het geestelijk leven.

e-mail: pastoor.dorssers@johannesxxiiiparochie.nl

Pastoor Godfried Looyaard is medepastor van de parochie. Hij werd geboren op 24 januari 1946 in Gouda en priester gewijd op 17 april 1983 in de Abdij van Koningshoeven in Tilburg. Als priester is hij de eerst aanspreekbare in Udenhout voor de toediening van de sacramenten (doop, vormsel, eucharistie, biecht, ziekenzalving en huwelijk) en voor persoonlijke begeleiding in het geestelijk leven.

Pastoor Godfried Looyaard woont in Udenhout en is via het secretariaat te Udenhout is te bereiken.
Bij spoedgevallen onder 06-51110960.

e-mail: pastoorlooyaard@johannesxxiiiparochie.nl

Diaken Alexis Szejnoga (werkt in de parochie op dinsdag en woensdag) werd geboren 21 september 1975 in Udenhout en diaken gewijd op 8 november 2014 in de Sint-Jan van Den Bosch. Als diaken houdt hij zich vooral bezig met het jongerenpastoraat, vormsel- en huwelijksvoorbereiding en diaconie.

Ook assisteert hij in de weekendvieringen; doopt hij in de diverse kerken en is beschikbaar voor persoonlijke begeleiding in het geestelijk leven.

e-mail: szejnoga@gmail.com

Diaken Ton van Kuijk (onbezoldigd diaken, werkt in het weekend) werd geboren op 31 oktober 1955 in Loon op Zand en diaken gewijd op 9 november 2013 in de Sint-Jan van Den Bosch.

Diaken Ton is getrouwd, heeft 3 kinderen, 3 kleinkinderen en heeft een seculiere baan als calculator industriële automatisering. Hij is onbezoldigd diaken; in zijn vrije tijd is hij in de parochie waar hij assisteert in de vieringen, doopt hij in diverse kerken en is hij betrokken bij de vormselvoorbereiding. Daarnaast is hij beschikbaar voor persoonlijk gesprek.

e-mail: ton.van.kuijk@johannesxxiiiparochie.nl

Pastoraal werker Frits Hendriks werd geboren op 25 december 1980 in Neer.

e-mail: frits.hendriks@johannesxxiiiparochie.nl