VIERINGEN

TER NAGEDACHTENIS
In de St. Willibrorduskerk hebben we met een kerkelijke uitvaart afscheid genomen van Gerard Couwenberg, 82 jaar.

VIERINGEN VOOR DE KOMENDE WEKEN

Donderdag 21 november:
Celebrant: pastoor Looijaard.
19.00 uur St. Willibrorduskerk: Geen viering.

Vrijdag 22 november:
09.00 uur St. Willibrorduskerk: Geen viering.

Zaterdag 23 november:
19.00 uur St. Lambertuskerk: Eucharistieviering mmv Gemengd koor.
Celebrant: pastoor Looijaard.
Intenties: Johanna Vermeer-van Laarhoven (jrgt.); overleden ouders Coppens-van Riel; overleden leden en familieleden van het Gemengd Koor Udenhout, Ad de Laat (1e jrgt.).

Zondag 24 november: Christus Koning
09.30 uur St. Caeciliakerk: Eucharistieviering. gezinsviering mmv Eigen Wijs.
Celebrant:
Intenties: Jo Michels en Johanna Michels-van der Meijden; Wim Klemans, Gini Klemans-Pessers en dochter Toos.
Na de viering bent u van harte welkom op de koffie.
10.00 uur St. Lambertuskerk: Eucharistieviering mmv Cantoreskoor.
Celebrant: pastoor Looijaard.
Intenties: Franciscus van Esch; Maria van Esch-van de Pas; Willem van Iersel; Josephus van Iersel en Maria van Oorschot; Wim en Marie-José Vermeer-van Overbeek en overleden familie; Peter Koks (1e jrgt.); Tinus Kouwenberg en Driekske Kouwenberg-van Lieshout; Frans Hamers (jrgt.); overleden familieleden van Rijsewijk-Kruijssen.
11.00 uur St. Willibrorduskerk: Eucharistieviering mmv Pippijn.
Celebrant:
Intenties: Jos en Marie van de Pas; Toon en Miet van Zon-van de Wouw en zoon Peter.
Na de viering wordt er in de parochiezaal door de MOV groep een verkoop georganiseerd met spullen van de Wereldwinkel. U ben van harte welkom en natuurlijk ook op de koffie.

Maandag 25 november:
19.00 uur St. Willibrorduskerk: Eucharistieviering.

DE OVERIGE DOORDEWEEKSE VIERINGEN IN DE CAECILIAKERK EN WILLIBRORDUSKERK VERVALLEN DEZE WEEK.

Dinsdag 26 november:

Donderdag 28 november: