Kerk-tv/Livestream
De zondagvieringen in de Lambertuskerk zijn live te volgen of terug te kijken via www.kerkdienstgemist.nl
Vieringen van uitvaarten worden alleen uitgezonden indien de uitzending vooraf door de nabestaanden is goedgekeurd.
—————————————————————————————————————————————————

Zondag 3 maart: 3e Zondag van de Veertigdagentijd
10.00 uur: St.-Lambertuskerk: Eucharistieviering voor gezinnen met samenzang (pastoor Dorssers en diaken Van Kuijk).
Intenties: Marie en Pieter Piggen.
10.00 uur: St.-Willibrorduskerk: Eucharistieviering mmv Gemengd koor (pastoor Looijaard).
Intenties: Corrie van der Heijden-van de Ven (jrgt.); Kees Clijsen (1e jrgt.).

Maandag 4 maart:
19.00 uur: St.-Willibrorduskerk: Aanbidding.

Zondag 10 maart: 4e Zondag van de Veertigdagentijd
10.00 uur: St.-Lambertuskerk: Eucharistieviering mmv Gemengd koor (pastoor Looijaard).
Intenties: Harrie en Koosje van de Plas en zonen Leo en Piet; An van Balkom-Moonen (1e jrgt.).
Na de viering bent u van harte welkom op de koffie in het parochiecentrum.
10.00 uur: St.-Caeciliakerk: Eucharistieviering mmv Gemengd koor (pastoor Dorssers en diaken Van Kuijk).
Intenties: Ouders van Esch-van de Wiel; Overleden familieleden Wehmeijer-Zwanenburg; Toon Robben en Maria van Rijswijk en dochter Ria; Jetty Rasenberg-Widdershoven (1e jrgt.).

Maandag 11 maart:
19.00 uur: St.-Willibrorduskerk: Aanbidding.

————————————————————————————————————————————————–

Vieringen door de week:
St.-Lambertuskerk: Eucharistieviering dinsdag en donderdag om 9.00 uur.
St.-Willibrorduskerk: Eucharistieviering dinsdag om 19.00 uur en donderdag om 9.00 uur.