Reserveren voor deelname aan een Eucharistieviering

In verband met de coronamaatregelen is het noodzakelijk om een plaats te reserveren voor de weekendvieringen. Er kunnen namelijk maar 30 personen toegelaten worden. U kunt op werkdagen tussen 10 en 15 uur reserveren via het secretariaat: 013-5331215 of 013-5111215.

Het protocol ‘Kerkelijk leven op anderhalve meter’ geldt voor alle vieringen:

 • Niet meer dan dertig gelovigen bij een viering, exclusief bedienaren en medewerkers.
 • Er geldt een dringend advies dat aanwezigen een mondkapje dragen (volgens de richtlijnen van de overheid) dat bij voorkeur alleen tijdens het ontvangen van de H. Communie wordt afgedaan.
 • En uiteraard gelden de basisregels van de Overheid:
  • Was je handen.
   Goede hygiëne voorkomt de verspreiding van virusdeeltjes. Was vaak je handen goed met water en zeep. Zeker als je thuiskomt of als je ergens op bezoek komt. Raak je gezicht zo min mogelijk aan. Hoest of nies in je elleboog. Draag binnen in publieke ruimtes een mondkapje. Zo geef je de verspreiding van het coronavirus geen kans.
  • Houd 1,5 meter afstand.
   Ook van familie of vrienden. Als mensen dicht bij elkaar zijn, kan het coronavirus heel snel aan anderen worden gegeven. Beperk daarom ook je contacten en vermijd drukke plekken.
  • Laat je testen.
   Heb je klachten? Laat je direct testen. Ook bij milde verkoudheidsklachten zoals een loopneus. Blijf thuis totdat je de testuitslag hebt. Zo weet je zeker dat je geen andere mensen besmet met het coronavirus.