Reserveren voor deelname aan een Eucharistieviering

Vanwege de corona crisis is het noodzakelijk te reserveren voor deelname aan een Eucharistieviering. Vanaf 1 juli is het maximaal aantal deelnemers gesteld op maximaal 100 personen per viering – afhankelijk van de afmetingen van het kerkgebouw. Voor het reserveren geldt de volgende werkwijze:

1. Je hebt geen Corona gerelateerde klachten en weet zeker naar de viering te komen.
  2. Je selecteert een viering, vult je gegevens in, en krijgt de toegangsbewijzen toegemaild. Toegangsbewijzen zijn alleen geldig voor één specifieke viering.
  3. Print de toegangsbewijzen uit en neem ze mee naar de viering.
  4. Kom op tijd, je toegangsbewijs moet gescand worden voor deelname.

Alleen voor diegenen zonder internet/printer bestaat er de mogelijkheid om telefonisch aan te melden. Het ticket ligt dan voor je klaar bij aanvang van de viering:

• Voor de vieringen in de St. Willibrorduskerk/St. Caeciliakerk: 013-5331215
  • Voor de viering in de St. Lambertuskerk: 013-5111215